8MM Metal lampu indikator

  • Ip67 Pin Terminal 8mm Led Beureum Datar Kepala Stainless Steel Lampu Signal

    Ip67 Pin Terminal 8mm Led Beureum Datar Kepala Stainless Steel Lampu Signal

    Modél produk:HBDGQ8T-D/J/S(N)

    Ukuran Lubang Pasang:8MM

    Tegangan dipeunteun:3V/6V/12V/24V/36V/110V/220V

    Warna LED:Beureum / Héjo / Konéng / Oranyeu / Bulao / Bodas

    Jumlah Pesanan Min.:50 sapotong / sapotong

    Métode Pembayaran:T / T (Transfer kawat), Paypal, kartu kiridit

    video patali:Pencét

    parabot sadia:Panel kontrol, alat-alat surya, alat-alat pemanasan, ngawas kaméra, kettles, switch plugs, panels diy, mesin motong, kandaraan listrik, ngecas tumpukan, parabot automation, yachts, chargers, audio